image

Localitatea GLINA Judetul ILFOV

Soseaua de Centura 401

Luni - Sambata 8.00 - 18.00

Duminica INCHIS

Dale

Dalele sunt piese de dimensiuni de 40×40 cm sau 45×45 cm, ce pot fi combinate cu usurinta. Aceste dale de pavaj pot fi alese in functie de forma pieselor, textura si culoare. Posibilitatile de decorare a gradinii sunt multiple, deoarece astfel de piese pot alcatui modele cu un aspect placut.

Cu piesele de dale pavaj va puteti decora nu doar caile de acces in curte, cat si gradina, sectiuni din aceasta, puteti amenaja spatii dedicate anumitor activitati. Dalele sunt asociate cu modernismul, insa le puteti adapta in functie de stilul propriu si paleta coloristica preferata. Aveti de ales intre modele gri, galbene si rosii, in cazul pieselor simple, patrate.

Gama de dale cuprinde si modele precum Terassa, Ciocolata, pavele de tip cub, patrate texturate, de tip soare si romb, dar si Rustic. Dintre acestea, puteti alege, in plus, tonuri de maro si albastru. Astfel, puteti crea modele in concordanta cu restul gospodariei sau puteti alege o culoare intensa, care sa ofere o imagine diferita unei anumite sectiuni din curte.

Montajul acestora este usor de facut, iar piesele au o durabilitate ce se poate intinde la mai multe decenii, multumita rezistentei la inghet, dezghet, umiditate si caldura in exces.

Pavaje Dale 40cm40cm

Pavaje Dale 45cm45cm

Pavele Dale Terassa

Pavaj Dale Ciocolata

Pavaje Dale tip Cub

Pavaje Dale patrate

Pavele Dale tip Soare

Pavaj Dale tip Romb

Pavaje Dale Rustic

modele dale pavajmodele dale curtemodele pavele pozemodele pavaj

Call Now ButtonSuna Acum