image

Localitatea GLINA Judetul ILFOV

Soseaua de Centura 401

Luni - Sambata 8.00 - 18.00

Duminica INCHIS

Pavaj cu piatra naturala | pavajeilfov.ro

Un produs de o calitate garantata care da un aspect elegant si primitor oricarui mediu, datorita capacitatii decorative mare si gamei largi de culori. Tonurile variaza de la gri la violet la rosu, mereu in combinatii pentru a pune in valoare pavele print-o buna selectie si montare a pavajului

Sunt infinite  posibilitatile de folosire a pavelelor (piatra naturala) : de la centrele istorice ale orasului, strazi, vile si gradini curti, parcuri la pardoseli exterioare si pereti, permitand-va creearea unui peisaj elegant si unic, imbinand frumusetea si valoarea, pastrand-si neschimbate in timp proprietatile sale fizice si mecanice si aspectul sau.

 Piatra naturala este noul nostru produs variat de la cuburi, dale, borduri la cele mai fine pavele si doreste sa satisfaca nevoile cele mai variate, prin frumusetea si rezistenta la uzura si capacitatea de a rezista solicitarilor fizice. Asa se imbina intr-un mod perfect farmecul si eleganta cu consistenta si robustetea pietrei naturale.

Impreuna cu calitatea si unicitatea  produselor noastre, compania noastra este capabila de a va oferi si un montaj de calitate, folosind cele mai inovative materiale care dubleaza rezistenta la dilatatia termica si inghet precum si viteza de priza.

Alegand produsul nostru puteti avea un design estetic, natural amintand de vesnicia muntilor imbinat cu un gust modern, contemporan.

Placaj Piatra Naturala

Call Now ButtonSuna Acum