image

Localitatea GLINA Judetul ILFOV

Soseaua de Centura 401

Luni - Sambata 8.00 - 18.00

Duminica INCHIS

Rigola (jgheab)

O componenta necesara a tipurilor de elemente de pavaj este jgheabul sau rigola. Circulatia apei intr-o gradina poate crea probleme de trafic sau de acces. De aceea, trebuie asigurat drenajul apei, mai ales in cazul terenului necompact. Modelele de rigole de dimensiuni mici pot fi instalate fara interventia unui specialist si sunt adaptabile mai multor tipuri de spatiu. Elementul – cheie la indemana utilizatorului este conectarea cu succes a pieselor de jgheaburi. 

Rigolele sunt extrem de eficiente in zonele de scurgere a apei din burlane si pentru a seta traseul apei, in zonele de panta. Acestea sunt ecologice si pot fi montate pe orice suprafata, atata timp cat conectarea pieselor este posibila. 

Piesele de baza de rigole sunt disponibile in nuante de galben, gri si rosu, pentru a se putea adapta, cromatic, celorlalte elemente de pavaj din gradina. Textura neteda a jgheaburilor protejeaza impotriva deraierii apei si asigura un drenaj optim, chiar si in cazul cantitatilor mari de apa. 

Pretul rigolelor este scazut si poate fi calculat in functie de dimensiunea pieselor, suprafata totala din gradina si culorile dorite. Rigolele sunt fabricate in Romania si au fost proiectate pentru a rezista la inghet, umiditate, caldura, pe o perioada indelungata de timp.

Rigola (jgheab)

modele dale pavajmodele dale curtemodele pavele pozemodele pavaj

Call Now ButtonSuna Acum