image

Localitatea GLINA Judetul ILFOV

Soseaua de Centura 401

Luni - Sambata 8.00 - 18.00

Duminica INCHIS

Placari Piatra

Placajele cu piatra sparta sunt intotdeauna impresionante si se potrivesc mai ales pensiunilor din zone montane. Insa, orice proprietar de casa la curte poate intregi imaginea gospodariei sale cu ajutorul acestor piese de pavaj piatra sparta. Modelele de pavele piatra sparta sunt disponibile in dimensiuni medii si mari, pentru a se putea adapta spatiului in care sunt amenajate. Tonurile cromatice pot fi alese dintre cele intense, in cazul pavelelor medii de culoare rosie sau neutre, asa cum sunt dalele de piatra sparta gri, de dimensiuni mari. 

Dalele de piatra sparta pot fi patrate sau dreptunghiulare, pentru a se combina intr-un ritm armonios si a oferi posibilitati vaste de amplasare. Multumita aspectului usor denivelat, aceste dale au un aspect suficient de placut incat sa poata fi folosite atat pe post de cai de acces, cat si ca elemente decorative pentru baza casei. Piatra sparta este usoara la atingere, confortabila si antiaderenta. 

Imaginati-va o gradina care spune o poveste, pavata cu bucati unice din piatra, ce ofera o alternativa inovatoare fata de clasicul ciment. Dalele din aceasta categorie va vor face gradina sa prinda viata, mai ales daca optati pentru culori precum galben sau rosu.

Placaj piatra sparta

Placaj piatra sculptata

Call Now ButtonSuna Acum