image

Localitatea GLINA Judetul ILFOV

Soseaua de Centura 401

Luni - Sambata 8.00 - 18.00

Duminica INCHIS

Pavaj rezidential

In concordanta cu tendintele momentului, am reusit dezvoltarea unor tipuri de pavele/pavaje optimizate din punct de vedere al raportului pret / calitate, fapt ce usureaza  amenajarea spectaculoasa  a ambientului exterior , cu costuri avantajoase. Montam o gama larga de pavaje,pavele dale pentru pavaj care sa satisfaca cele mai exigente cerinte .Pavajele pot fii folosite ca pavaj pentru trafic usor curti interioare- trafic alei -trafic parcari .Va stam la dipozitie pentru masuratori la domiciliu,oferte de pret ,pregatirea terenului si montarea pavelelor.

Efectuarea lucrarilor calitativa si o abordare individuala fata de fiecare client:

  • responsabilitate maxima
  • utilizarea efectiva a resurselor
  • management efectiv al personalului

Avem mereu la dispozitia clientilor un specialist in amenajarea spatiului extern  ,pavajul fiind ales  functie de arhitectura ,forma și culorile pavelelor trebuie sa fie în armonie cu elementele geometrice si culorile din curte sau din spatiul de pavare. Se va stabili modul de colectare a apelor pluviale și evacuarea lor, precum și tipul de pavaj ce urmează a fi folosit.

Odata ales pavajul se trece la: Decopertarea si pregatirea solului.

Se vor inlatura toate radacinile si buruienile. Golurile se umplu cu pietris si se compacteaza.

Se va compacta toata suprafata decopertata in cazul cand stratul de baza nu este din beton.

Stratul de baza

Stratul de baza flexibil din pietris se recomanda pentru elemente de pavaj montate in general pe portiuni nesolicitate in mod constant si continuu la sarcini  mari. Pietrisul se distribuie  in mod egal si se niveleaza.

Suprafata pavata trebuie sa aiba o panta pentru scurgere de 1% in plan transversal .

Montaj pavele

Peste pietrisul compactat sau peste stratul de beton se aseaza un strat de nisip . Se compacteaza nisipul si se adduce la cota cu ajutorul unui dreptar.  Nu trebuie pasit pe suprafata de nisip gata pregatita.

Montarea elementelor de pavaj

Montarea elementelor de pavaj pe stratul de nisip se face prin simpla asezare a acestora  . Intre elementele de pavaj ramane un rost de1-2 mm. Aducerea la nivel se face cu ajutorul unui ciocan de cauciuc, cu batai usoare.

Umplerea rosturilor

Dupa terminarea asezarii elementelor de pavaj pe stratul de nisip, rosturile se vor umple cu nisip, dupa care se va matura bine suprafata pavata. Daca mai este necesar, se vor reumple rosturile si se va matura din nou suprafata.

Pentru pavajul ECO se vor umple golurile cu pamant fertil, sau pietris ornamental.

Montarea bordurilor

Bordurile se monteaza pe sapa umeda. Bordurile pentru gradina pot fi montate si fara rosturi.

 


Pavajeilfov creeaza lucrari cu un design deosebit pentru curtea dumneavoastra, lucrarile  efectuandu-se operativ si calitativ.

Pavajeilfov e solutia ideala in realizarea unui ambient de vis

Call Now ButtonSuna Acum